Over ons

Het is ondertussen meer dan 20 jaar geleden dat we Sicilië verlieten, meer bepaald het pittoreske Siracusa, ons thuis. Op onze weg naar België passeerden we Frankrijk en besloten we te stoppen om een ​​korte ervaring op te doen. Een Franse pitstop die uiteindelijk maar liefst 6 jaar duurde! We pikten snel de taal van de liefde op en hadden het er echt naar onze zin, maar er groeide een drang om iets van onszelf te hebben. We wilden onze Italiaanse roots niet verloochenen. Dat bracht ons in Westmalle, een klein dorp op het platteland midden in de Antwerpse Kempen dat ons met open armen verwelkomde. Daar werd Il Gambero Rosso geboren. De rest is geschiedenis.

Een familiezaak met liefde voor de Italiaanse keuken

Met Patrizio (vader) en zijn grote passie voor koken, Vera (moeder) en haar hartstocht voor wijnen en Lorena (dochter) die nu volop studeert om in de voetsporen van haar vader te treden, heeft Il Gambero Rosso het perfecte team van jong en oud, van ervaring en vernieuwing.

De toekomst van Il Gambero Rosso is verzekerd, wat maakt dat we onze authentieke Italiaanse keuken met de Kempen kunnen blijven delen.

Onze filosofie

Ondertussen beproeven we bijna 20 jaar ons geluk hier in Westmalle en daar mogen gerust nog 20 jaren bijkomen. We zijn steeds van onze eigen sterktes uitgegaan, maar het is vooral dankzij jullie, onze lieve en trouwe klanten, dat wij nog steeds van onze gedeelde passie ons werk kunnen maken.

Hierdoor zullen we onze filosofie trouw blijven en krijgt u steeds echte authentieke Italiaanse gerechten met hoogwaardige verse ingrediënten. Dit alles in een gezellige en ontspannen setting.

Met die belofte zouden we u willen uitnodigen in ons restaurant voor een lunch of diner dat u ongetwijfeld zal bekoren.

0+
Italiaanse wijnen
0
Jaar ervaring
0
Gerechten geserveerd
0%
Met liefde bereid