Het is zover, op 10 juni openen we ons restaurant weer!
Het heeft lang genoeg geduurd en we kunnen niet wachten om jullie weer met open armen te ontvangen.

Als je graag je tafel al reserveert kan dat op +32 (0) 3 312 24 85 of via ilgamberorosso.westmalle@gmail.com.
Hou onze Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws.

Tot snel!

Voorgerechten

Verse carpaccio van aubergines met Buffalo mozzarella – €19.50

Vitello tonnato – €19.50

Siciliaanse carpaccio Gambero Rosso van Mazzara Del Vallo – €24.50

Bordje ‘Regenboog’ van aardappelcrème met gedroogde groenten – €14.50

Pasta’s

Verse pasta met truffel – €31

Verse pasta met aubergines en ricotta salata – €18

Huisgemaakte tortelli op Piëmontese wijze met vleesjus – €24

Huisgemaakte ravioli met kabeljauw en knolselderijsaus – €20

Vlees & vis

Ossobuco met pasta – €29.50

Entrecôte met rucolacrème, parmiggianocrème en aardappelen – €33

Gegrilde gamba’s met groenten – €28

Wilde zeebaars met Sardijnse fregola – €33

Pizza’s

Margherita D.O.P.: kerstomaten en Buffalo mozarella – €13

Gourmet: Buffalo mozarella, vitello tonnato, kappertjes – €25

Norma: Tomatensaus, mozarella, aubergines, ricotta salata – €18

Parma: Tomatensaus, mozarella, parmaham, rucola- en parmezaancrème – €21

Desserten

Tiramisu Il Gambero Rosso – €12

Zuppa Inglese – €9.50

Dame Blanche – €12

Affogato al caffè – €12

Coupe aardbei met aardbei-ijs, verse aardbeien en slagroom – €12

Ijs, keuze uit aardbei, vanille, mokka – €3/bol

Thee

Shaka Zulu: Rooibos, mango, passievrucht – €5

Jasmijn: Delicate jasmijnbloesem in groene thee – €5

Gengerina: Kardemom, kurkuma, koriander, nootmuskaat – €6

Bestellen

Bestellen kan ten laatste 1 dag op voorhand via telefoon, e-mail of ons contactformulier.

Naar contactformulier